Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В.

04. 10. 2022. 12:31   >>  12:50

ŽELE DA POTVRDE KVALITET

Roganović: Kosovo i BiH neugodni rivali, ali sve zavisi od nas

Selektor crngorskih rukometaša Zoran Roganović kazao je da su Kosovo i BiH neugodni rivali, ali da sve zavisi od naše selekcije.

Crna Gora će u okviru kvalifikacione grupe 7, u Podgorici 12. oktobra dočekati Kosovo, dok četiri dana kasnije gostuje Bosni i Hercegovini u Sarajevu. Protivnik u grupi je još Slovenija.

"Kosovo poznajemo, jer smo s njima igrali i u prethodnim kvalifikacijama. Pokazali su da mogu da budu neuogdan protivnik, ali sve zavisi od nas i našeg pristupa. Ne smijemo da potcijenimo poritvnika, jer bi to moglo da nam se obije o glavu. Okrenuti smo sebi i našoj igri, nadam se da će navijači doći u što većem broju", kazao je Roganović za RTCG.

Potom "lavove" čeka teško gostovanje u Sarajevu.

"I u Sarajevu nas čeka neugodan protivnik. Tim je preuzeo legendarni Irfan Smailagić, vraćaju im se bitni igrači. Siguran sam da ćemo i tamo odigrati dobar meč i napraviti veliki korak ka plasmanu na još jedno veliko takmičenje", kazao je selektor.

Roganović ističe da će ova generacija pokušati da izbori kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu.

"U prethodnom periodu pratio sam sve naše mlađe selekcije, mogu reći da imamo svijetlu budućnost. Velika većina njih će se brzo priključiti A selekciji. Pojedini igrači malo kasne sa transferima u druge klubove, neki se nisu adaptirali na nove timove. Želimo da na Svjetskom prvenstvu potvrdimo kvalitet i da dođemo do kvalifikacija za Olimpijske igre, što bi bila kruna ove generacije". zaključio je Roganović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније