Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

11. 10. 2022. 17:23 >> 17:23
12

KAPITEN RUKOMETAŠA BiH

Terzić: Kada vidiš Crnogorce kako pjevaju svoju himnu i ja se naježim

Kapiten rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mirsad Terzić kazao je da bi ta reprezentacija mogla puno naučiti o stvaranju kulta reprezentacija ugledajući se na Crnu Goru.

“Kada vidiš Crnogorce kako pjevaju svoju himnu i ja se naježim. Kult i želja za igranjem u reprezentaciji. Ostavljanje svih problema i sitnih povreda, pa dođeš ovdje i nešto saniraš, pa nešto ne saniraš. Eh, tako se gradi reprezentacija. Za to nama treba vremena, na početku smo, ali od prve do svake sljedeće utakmice ćemo pokušati biti bolji” kazao je Terzić za N1.

Dugogodišnji reprezentativac BiH i igrač poljske Visle Ploh kazao je da se nada da će ta reprezentacija napraviti velike stvari poput naše reprezentacije ili Slovenije,

“Ja se nadam da ćemo nekad u nečijoj priči biti Slovenija i Crna Gora, ali trenutno smo realno mnogo ispod", kazao je Terzić.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније