Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В.

16. 10. 2022. 22:06 >> 22:06

DRŽALI ČAS RUKOMETA

Roganović: Siguran sam da ćemo ovako nastaviti i na Svjetskom prvenstvu

Selektor crnogorskih rukometaša Zoran Roganović kazao je da je ekipa u Sarajevu , kao protiv Kosova, ispunila sve što je tražio od nje. On je istakao da će ova dva meča biti dobra priprema za iskušenja na Svjetskom prvenstvom u januaru.

"Jako sam zadovoljan pristupom i zalaganjem. Sve te male ciljeve smo ostvarili i to nam daje podsterk da možemo još više i još bolje. Siguran sam da ćemo tako nastaviti i na Svjetskom prvenstvu. Smatram da na pojedinim pozicijama imamo vrhunske igrače. Nisam strahovao od ova dva meča, gledao sam ga kao pripremu za SP. I da nismo ostvarili dvije pobjede, mi bi to nadoknadili do kraja kvalifikacija", kazao je Roganović.

Miloš Vujović je istakao da se ekipa neće opustiti nakon dobrog starta u kvalifikacijama.

"Ponosan sam na svoju ekipu, Od samog početka je sve išlo po planu, nismo dozvolili da nas iznenade. Idemo dalje, imamo svoje ciljeve, Dugo nismo ovako dobro startovali u kvalifikacijama, jednom nogom smo već na Evropskom prvenstvu, ali nećemo se opusiti", kazao je Vujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније