Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

A.M.

12. 11. 2022. 13:38   >>  13:47

SELEKTORKA POPOVIĆ

"Očekuje nas težak meč protiv Francuske, daćemo maksimum"

Selektorka crnogorskih rukometašica Bojana Popović pred sjutrašnju utakmicu protiv Francuske u Skoplju kazala je da očekuju težak meč, ali da spremne čekaju tu utakmicu.

"Sa Francuskom se znamo poprilično dobro, znamo da raspolažu sa izvanrednim atletama, sve su one dobro uigrane. Jedna teška uttakmica na početku i fizički i trkački, ali spremni čekamo Francusku. Kroz prethodne utakmice smo dobile taj neki dio što se tiče fizikalija i trke, pa se nadam da smo uuspjeli da podignemo nivo, i da spriječimo ono što Francuska najviše želi - da postigne lake golove", poručila je Popović.

Prema njenim riječima, ne misle o rezultatima ostalih reprezentacija.

"Kalkulacije nikada nijesu bile dobre, mi moramo da se bavimo sobom. Nama je najvažnija utakmica sa Francuskom pa onda sa Rumunijom, Holandijom. Da bi ekipa imala dobar ritam, mora da igra iz utakmice u utakmicuu bolje, da pravi dobru atmosferu i energiju. Kakvi god bili drugi rezultati mi moramo da igramo našu igru i da budemo najbolji što možemo. Ne bavimo se kalukacijama, sad nam je fokus na meč sa Francuskom, jer nam je to možda kao finale", saopštila je Popović.

Ocijenila je da je ključ da naše djevojke utakmicu odigraju na visokom nivou, "posebno obrambeniom, pa će i sve ostalo doći".

"Mi ćemo dati svoj maksimum, i gledati da izvučimo iz ove generacije maksimum. Iz utakmice u utakmicu da podižemo svoj nivo igre, i ako dođemo u situaciju da igramo za medalju, neće izostati borba do samog kraja", zaključila je Popović.

Meč druge faze Evropskog prvenstva između Crne Gore i Francuske na programu je sjutra od 20:30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније