Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В. [ MINA ]

20. 11. 2022. 21:57 >> 22:06

PREDSJEDNIK COK-A

Simonović: Medalja podvig za divljenje

Osvajanje medalje u popularnom timskom sportu, kakav je rukomet, podvig je za divljenje, kazao je predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović.

On je čestitao crnogorskim rukometašicama osvojenu bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

"Biti među četiri najbolje reprezentacije u Evropi, veliki je uspjeh. Međutim, osvajanje medalje u popularnom timskom sportu, kakav je rukomet, je podvig za divljenje", rekao je Simonović.

On je naglasio da su rukometašice tokom čitavog prvenstva predstavljale Crnu Goru na pravi način.

"Bile ste hrabre, borbene, odlučne i ponosne, kakve CRNOGORSKE LAVICE bi i trebalo da budu.
Od srca vam čestitam na ovom velikom uspjehu, ne samo za crnogorski rukomet, ne samo za crnogorski sport, već i za Crnu Goru. Čestitam i stručnom štabu i Rukometnom savezu", rekao je Simonović.

On je predstavnicima Rukometnog saveza uputio čestitke za sjajnu organizaciju grupne faze u Crnoj Gori u, kako je kazao, jako izazovnim uslovima.

"Bili ste sjajni domaćini tog izuzetnog događaja", rekao je Simonović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније