Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

11. 12. 2022. 17:36 >> 17:40

EHF LIGA ŠAMPIONA

Budućnost slavila u Norveškoj: Sjajna partija Kepić, Antigre ponovo zaključala gol

Rukometašice podgoričke Budućnosti odigrale su sjajnu utakmicu na gostovanju norveškom vicešampionu Storhamari i na kraju slavile sa 25:27, u osmom kolu B grupe Lige šampiona.

Podvig đevojaka Bojane Popović je još veći, kada se uzme u obzir da su u Hamar otišle bez Milene Raičević i Ivone Pavićević.

I u prvom meču u Podgorici, naša ekipa je slavila sa 24:23 u uzbudljivom finišu i sada ima četiri pobjede, tri poraza i jedan remi.

Sjajna partija Ilde Kepić, naša reprezentativka je postigla osam golova iz 10 šuteva, i predvodila je "plavo-bijele".

Ulogu "plejmejkera", glavne organizatorke igra u odsustvu Raičević je uzela Matea Pletikosićn koja je dala sedam golova i imala tri asistencije.

Na golu brilijantna Armet Atingre. Golmanka koja nije propustila ni jednu utakmicu naše reprezentacije na minulom evropskom prvenstvu je imala čak 15 odbrana.

Naša ekipa ima sada devet bodova, Norvežanke su nakon dvomeča ostale na četiri, iako je ostalo još šest kola do kraja grupne faze u odličnoj su poziciji "plavo-bijele" da izbore osminu finala.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније