Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Г.Р. [ L.V. ]

20. 01. 2023. 12:22 >> 12:26
2

SP U RUKOMETU

Novi peh za naše rukometaše: Protiv Poljske bez Božovića i Vujovića

Nakon povrede Grbovića, novi pehovi zadesili su našu rukometnu reprezentaciju pred večerašnji meč sa Poljacima. Zbog bolesti i povrede, selektor Roganović neće moći da računa na lijeve bekove, Stevana Vujovića i Miloša Božovića, koji je pružio dobru partiju i postigao šest golova u prethodnom kolu protiv Francuza.

Neće ni domaćini biti kompletni, standardni srednji bek Olejnjičak je van tima, mijenjaće ga 32- ogodišnji Pilitovski.

Utakmica u Krakovu, u kojoj Crna Gora mora da pobijedi da bi ostala u igri za treću poziciju u grupi i najmanje deseto mjesto u konačnom plasmanu, koje donosi olimpijske kvalifikacije, počeće u 20 i 30, uz prenos na RTCG2.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније