Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В.

20. 01. 2023. 19:55 >> 19:50

CILj OSTVAREN

Kapisoda: Možemo da igramo sa svima

Predsjedinik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda kazao je da su "lavovi" na ovom prvenstvu pokazali da mogu da igraju sa velikim ekipama.

"Razvili smo prepoznatljiv sistem igre i možemo da pariramo jačim selekcijama. Velike ekipe imaju dužu klupu i to na kraju presudi. Pristup igrača nikada nije bio sporan", istakao je Kapisoda za RTCG uoči meča sa Poljskom.

Smatra da ukoliko odigramo u odbrani kako znamo, da ćemo večeras slaviti.

"Ključ našeg uspjeha je igra u odbrani, na tom segmentu igre moramo da se fokusiramo. Mislim da je ova ekipa kadra da izdrži ritam prvenstva", istakao je Kapisoda i dodao:

"Ostvarili smo cilj, jer smo prošli u drugu rundu. Treba da smo u kontinuitetu na velikim takmičenjima. Na ovakvim mečevima se postaje velika ekipa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније