Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Г.Р.

26. 01. 2023. 11:29 >> 11:24

NAPUSTIO IZVIĐAČ

Vujović potpisao za Benidorm

Rukometni reprezentativac, Filip Vujović, prekinuo je saradnju sa Izviđačem iz Bosne i Hercegovine i potpisao jednoipogodišnji ugovor sa španskim Benidormom.

Dvadesetšestogodišnji Nikšićanin, koji je bio član nacionalnog tima na posljednja dva prvenstva Evrope, već je igrao u Španiji, u Kangasu i Navi.

"Daću sve od sebe da opravdam povjerenje koje mi je ukazano i da pomognem saigračima da na kraju sezone budemo u gornjoj polovini tabele. Došao sam u ambiciozan klub u kome ću moći da rastem kao igrač i veoma sam srećan što se vraćam u takmičenje koje dobro poznajem. Radujem se svemu što dolazi jer mislim da nas očekuju pozitivne stvari", kazao je Vujović, koji igra na pozicijama lijevog krila i povremeno srednjeg beka, a karijeru je počeo u ekipi Sutjeske.

U španskoj ligi takmiči se 16 klubova, Benidorm je deseti na tabeli nakon 15 kola, sa šest bodova više od tima koji se nalazi u zoni ispadanja. Na vrhu je Barselona sa svih 15 pobjeda, drugi je Granoljers, treća Kuenka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније