Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

В.Г.

10. 03. 2023. 09:47 >> 09:52

STIGLA GOLMANKA IZ MAĐARSKE

ŽRK Budućnost Bemaks nastavlja da se pojačava za narednu sezonu

Golmanka mađarskog DVSC Debrecina Ana-Katrin Gigerih potpisala je ugovor sa ekipom Budoćnost Bemaksa i četvrto je pojačanje za narednu sezonu.

Gigerih je rođena 4. januara 1992. godine, a upisala je 10 nastupa za reprezentaciju Njemačke. Nakon što je nastupala za više njemačkih klubova, od 2020. godine je članica mađarskog Debrecina.

Prethodno su ugovore sa dvostrukim šampionom Evrope potpisale francuska reprezentativka Kalidiatu Niakate, te bekovi iz Turske Neslihan Čaliskan i Bejza Karačam.

„Plave“ se inače, pripremaju za dvomeč protiv mađarskog FTC-a u osmini finala EHF Lige šampiona, prvi meč igra se 18. marta u Podgorici, revanš je sedam dana kasnije u Erdu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније