Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ B.B. ]

27. 01. 2022. 13:22   >>  13:27

ORGANIZATORI NAJAVILI

Đoković će učestvovati na turniru u Dubaiju

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković učestvovaće na turniru u Dubaiju, saopštili su danas organizatori.

"Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu tolikom broju vrhunskih igrača na 30. godišnjici turnira. Oduševljeni smo što se Novak vraća u Dubai po 12. put, gdje će se boriti za šestu titulu i želimo mu puno sreće", rekao je izvršni direktor turnira Kolm Maklaflin.

Na turniru će, između ostalih, nastupiti prošlogodišnji šampion Rus Aslan Karacev, šesti teniser svijeta Andrej Rubljov, Kanađanin Denis Šapovalov i Španac Roberto Bautista Agut.

Đokoviću bi to trebalo da bude prvi turnir u godini, pošto je australijski Savezni sud 16. januara odbio njegovu žalbu na otkazivanje vize zato što nije vakcinisan protiv korona virusa.

Srpski igrač je zatim deportovan iz Australije i nije mogao da nastupa na prvom grend slemu u sezoni.

Turnir u Dubaiju počinje 21. i traje do 26. februara.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније