Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ L.V. ]

15. 03. 2022. 15:41 >> 15:43
5

VIMBLDON

Medvedev će morati da garantuje da je protiv Putina?

Danil Medvedev ruski teniser, mogao bi da propusti ovogodišnje izdanje Vimbldona, kao posljedica ruske invazije na Ukrajinu.

Britanske vlasti bi mogle da zabrane učešće teniseru koji je na kratko vrijeme svrgnuo sa prvog mjesta Novaka Đokovoća, prenosi novinar "Tajmsa" Kris Smajt.

Navodno, ruski teniser će morati da pruži "garancije da ne podržava Vladimira Putina", kao i da pristane na to da ne igra pod ruskom zastavom.

Nejdžel Hadlston, ministar sporta u vladi Velije Britanije je kazao da su u toku pregovori Vlade i Ol Ingland Kluba oko organizacije Vimblodona, sa posebnim akcentom na status ruskih takmičara.

"Nezvanično svjetsko prvenstvo u tenisu", kako zovu Vimbldon, će se održati ove godine od 27. juna do 10. jula.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније