Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ M.V. ]

16. 04. 2022. 19:08 >> 19:11

MONTE KARLO

Cicipas lako protiv Zvereva, sa Fokinom za odbranu trona

Stefanos Cicipas je drugu godinu zaredom u finalu Monte Karla. Grk je lako savladao Aleksandra Zvereva 6:4, 6:2 i titulu će braniti sjutra protiv Alehandra Davidoviča Fokine. Bio je Grk bolji tokom cijelog meča. U prvom setu je u dva navrata imao brejk viška, na 5:3 je servirao za set, ali je Njemac uspio da napravi brejk i ostane u setu.

Međutim, nije ovo poremetilo Cicipasa. Ponovo oduzima servis Njemcu bez izgubljenog poena i stiže do prvog seta.

U drugom dijelu je meč bio ravnopravan do 2:2. Od tog trenutka Cicipas je osvojio 16 poena, Zverev samo četiri i Grk je potpuno zasluženo izborio mjesto u meču za titulu.

Protiv rivala u finalu Davidoviča Fokine do sada je igrao dva puta i oba meča je riješio u svoju korist.

Finale u Kneževini počinje u nedelju u 14.30 časova. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније