Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

O.Z.

17. 04. 2022. 16:59   >>  17:00

PRVI TROFEJ U SEZONI

Cicipas odbranio titulu u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas titutlu na turniru u Monte Karlu, nakon što je u finalu u dva seta pobijedio Španca Alehandra Davidoviča Fokinu 6:3, 7:6.

Cicipas, peti teniser svijeta, pobijedio je Španca, 46. na ATP listi, nakon sat i 37 minuta igre.

U prvom setu Grk je prvi stigao do brejka, u trećem gemu, ali je već u narednom gemu Španac uspio da vrati izgubljeni brejk i izjadneči rezultat na 2:2.
Odlučujući brejk Cicipas je napravio u osmom gemu i u narednom gemu odservirao za pobjedu u prvom setu.

U drugom setu viđena su po dva brejka na obje strane, pa je set rješavan u taj-brejku. U taj-brejku Cicipas je uspio tri puta da oduzme servis protivniku i slavi sa 7:3.

Cicipas je današnjim trijumfom stigao do osme titule u karijeri, a prve u ovoj sezoni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније