Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Sport klub [ R.B. ]

04. 05. 2022. 09:08 >> 09:11

RADUJE SE MEČU

Marej: Novak je broj jedan, ja igram sa metalnim kukom

Teniser Endi Marej kazao je da ne bi trebalo da ima šansi u meču s Novakom Đokovićem, ali da se raduje prilici da opet igra sa njim.

Škot je u Madridu pobijedio Dominika Tima i Denisa Šapovalova, pa će se u trećoj rundi sastati sa Đokovićem, koji je u dva seta bio bolji od Gaela Monfisa.

„U teoriji, ne bi trebalo da imam šansu u tom meču. On je svjetski broj jedan, a ja igram sa metalnim kukom, tako da ne bi trebalo da imam šansu“, rekao je Marej i dodao:

„To je izvrsna prilika da vidim na kojem nivou mi je igra. Imali smo mnogo velikih bitaka u našim karijerama, na najvećim turnirima na svetu. Mislim da smo igrali u finalima sva četiri grend slem turnira, igrali smo i ovdje u finalu, a dugo nisam imao priliku da igram s njime“.

Marej ističe da nije znao hoće li uopšte imati priliku da igra opet s Novakom, pošto su se posljednji put sastali u Dohi 2017. godine.

„Zato ću uživati, imaću fantastičan stav na tom meču, daću sve od sebe i vidjeti gdje sam u ovom trenutku“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније