Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

11. 08. 2022. 12:54 >> 12:52

TURNIR U TORONTU

Halep i Sabalenka ubjedljivo do trećeg kola

Rumunska teniserka Simona Halep plasirala se večeras u osminu finala turnira u Montrealu, pošto je u dva seta pobijedila Kineskinju Šuai Žang 6:4, 6:2.

Halep, 15. teniserka svijeta, pobijedila je Kineskinju, 45. na WTA listi poslije sat i 12 minuta igre.

U narednoj rundi Halep će igrati protiv Žil Tajhman iz Švajcarske, koja je večeras savladala Estonku Anet Kontavejt sa 2:0 po setovima 6:4, 6:3.

Šesta teniserka svijeta Arina Sabalenka iz Bjelorusije je do osmine finala stigla pobjedivši Saru Soribes Tormo iz Španije sa 2:0 po setovima 6:4, 6:3.

U trećem kolu, Sabalenka će se sastati sa Amerikankom Kori Gof.

Brazilka Beatris Hadad Maia je pobijedila Kanađanku Lejlu Fernandes sa 2:0, dok je Julija Putinceva iz Kazahstana u treće kolo prošla pošto joj je Paula Badosa iz Španije u drugom setu, zbog povrede predala meč.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније