Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

30. 08. 2022. 21:40 >> 21:37

US OPEN

Alkaras i Nori u drugom kolu

Španski teniser Karlos Alkaras plasirao se večeras u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto mu je Argentinac Sebastijan Baez predao meč zbog povrede.

Baez je meč predao pri vođstvu četvrtog igrača svijeta od 7:5, 7:5, 2:0. Alkaras će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča Talon Grikspor - Federiko Korija.

Prvi stepenik na posljednjem grend slem turniru u sezoni preskočio je i deveti teniser sveta, Britanac Kameron Nori koji pobijedio Francuza Benou Pera sa 6:0, 7:6, 6:0.

Naredni protivnik Norija biće Portugalac Žoao Sousa koji je na startu turnira pobijedio domaćeg tenisera Mekenzija Mekdonalda sa 1:6, 7:6, 7:6, 6:3.

Dalje je prošao još jedan Britanac, Danijel Evans koji se sa 6:4, 6:1, 6:1 pobijedio Čeha Jiržija Veselog, Francuz Rišar Gaske je u četiri seta bio bolji od Japanca Tara Danijela (6:4, 6:7, 6:2, 6:2), dok je Bugarin Grigor Dimitrov slavio protiv Amerikanca Stiva Džonsona (6:3, 6:2, 6:2).

Plasman u drugo kolo obezbijedila su i dvojica domaćih tenisera - Brendon Nakašima je poslije tri seta eliminisao Rusa Pavela Kotova (7:6, 6:2, 6:2), dok je Džon Izner pobijedio Argentinca Federika Delbonisa (6:3, 6:1, 7:5).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније