Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ R.B. ]

01. 09. 2022. 09:04 >> 15:52

PLASIRALA SE U 3. KOLO

Serena Vilijams bolja od druge igračice svijeta

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se prošle noći u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je pobijedila drugu igračicu svijeta, Estonku Anet Kontavejt sa 7:6, 2:6, 6:2.

Vilijams, koja je najavila da će US Open biti njen posljednji turnir u karijeri, slavila je poslije skoro dva i po sata igre.

Osvajačica 23 grend slem titule je prva stigla do brejka na meču, povela je sa 5:4 i u narednom gemu je servirala za prvi set, ali je Kontavejt odgovorila na isti način i oduzela joj servis. Taj dio igre riješen je u taj-brejku koji je pripao trenutno 605. teniserki svijeta sa 7:4.

Estonka je drugi set počela sa dva brejka, povela je sa 3:0, Vilijams je uspjela da vrati jedan brejk, ali je druga teniserka svijeta još jednom oduzela servis protivnici i dobila drugi set sa 6:2.

Odlučujući set je Vilijams počela sa vođstvom od 2:0, a završila ga brejkom u osmom gemu za pobjedu i plasman u treće kolo gdje će igrati sa Ajlom Tomljanović iz Australije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније