Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

С.В.

22. 09. 2022. 11:42 >> 11:38

ĐOKOVIĆ PORUČIO

Federerov uticaj nemjerljiv, nadam se da ću igrati u Australiji

Srpski teniser Novak Đoković kazao je da je uticaj Rodžera Federera na igru nemjerljiv, te da je ostavio veliko nasljeđe u tenisu.

"Uvijek će postojati debata ko je najbolji svih vremena, to ostavljam drugim ljudima da sude. Ali, njegov uticaj na igru je bio ogroman. Način na koji je igrao, bez napora, savršeno za oko teniskog trenera, igrača ili samo ljubitelja tenisa. Ostavio je ogromno nasljeđe koje će živjeti veoma dugo. On je jedan od najvećih sportista koji se pojavio, u bilo kom sportu. A njegova popularnost na terenu i van njega govori sama za sebe", kazao je Đoković U Londonu, gdje je došao da uveliča oproštaj Federera od aktivnog igranja.

Đoković se osvrnuo na to da li će moći da igra na Australijan openu u januaru.

"Samo mogu da se nadam, to je sve što mogu da kažem. Takva odluka nije u mojim rukama", kazao je Đoković.

Đoković je prošle godine deportovan iz Australije, zbog statusa nevakcinisane osobe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније