Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В. [ Beta ]

26. 01. 2023. 10:33   >>  10:28

PROTIV TOMIJA POLA

Đoković u petak od 9.30 igra polufinale Australijan opena

Srpski teniser Novak Đoković igra u petak od 9.30 protiv Amerikanca Tomija Pola u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu.

Duel petog i 35. tenisera svijeta igraće se u večernjem terminu po lokalnom vremenu na Rod Lejver Areni, odnosno u 9.30 po srednjoevropskom vremenu.

Srpski teniser u Melburnu pokušava da osvoji rekordnu 10. titulu i 22. grend slem trofej u karijeri, čime bi se izjednačio sa rekorderom Špancem Rafaelom Nadalom.

Prije tog meča na istom terenu od 4.30 na programu je prvo polufinale između Grka Stefanosa Cicipasa i Rusa Karena Hačanova.

U petak je na programu i finale mješovitih parova između indijskog para Sanje Mirze i Rohana Bopane i brazilskih tenisera Luize Stefani i Rafaela Matosa.

Takođe igraće se i polufinala u konkurenciji ženskih dublova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније