Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г. [ Beta ]

15. 03. 2023. 10:22   >>  10:22

INDIJAN VELS

Alkaras i Švjontek u četvrtfinalu, Vavrinka eliminisan

Španski teniser Karlos Alkaras plasirao se jutros u četvrtfinale mastersa u Indijan Velsu, pošto mu je Britanac Džek Drejper predao meč zbog povrede stomačnog mišića.

Uoči prekida meča, poslije 46 minuta igre Alkaras je vodio sa 6:2, 2:0 i sada se nalazi na tri pobjede od povratka na prvo mjesto na ATP listi. To je bila njegova 101. pobjeda na ATP turu.

Alkaras će igrati protiv osmog nosioca Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima, koji je pobijedio Amerikanca Tomija Pola sa 3:6, 6:3, 7:6.

Prva teniserka svijeta, Poljakinja Iga Švjontek, plasirala se u četvrtfinale pošto je pobijedila Britanku Emu Radukanu sa 6:3, 6:1. Njena protivnica biće Rumunka Sorana Kirstea, koja je bila bolja od Francuskinje Karoline Garsije sa 6:4, 4:6, 7:5.

U četvrtfinale se plasirala i Čehinja Petra Kvitova, pobjedom protiv treće teniserke svijetaj Amerikanke Džesike Pegule 6:2, 3:6, 7:6. Ona će igrati protiv Grkinje Marije Sakari, koja je bila bolja od Čehinje Karoline Pliškove 6:4, 5:7, 6:3.

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u četvrtfinale pošto je pobijedio Švajcarca Stena Vavrinku sa 6:1, 6:4. On će igrati protiv Amerikanca Tejlora Frica, koji je bio bolji od Martona Fučoviča iz Mađarske sa 6:4, 6:3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније