Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

И.Ш. [ Beta ]

21. 03. 2023. 16:00 >> 16:00

POTVRDILA TOKOM INTEVJUA

Navratilova pobijedila rak grla i dojke

Nekadašnja teniska šampionka Čehinja, sa američkim pasošem, Martina Navratilova, izjavila je u intervjuu na "TalkTV-u" da su joj doktori rekli "da je pobijedila rak dojke i grla".

Navratilova (60), članica Međunarodne teniske kuće slavnih, govorila je o svom zdravlju u intervjuu sa Piersom Morganom na "TalkTv-u" koji bi trebalo da bude emitovan danas.

Navratilova je u januaru rekla da ima rak grla i dojke i da će započeti liječenje.

Tokom intervjua sa Morganom, prema dnevniku "The Sun", Navratilova je rekla da je, kada joj je postavljena dijagnoza, bila u "totalnoj panici tri dana", misleći da "možda neće dočekati Božić" i da je napravila listu stvari koje je željela da uradi.

Ona je primijetila uvećan limfni čvor, a biopsija je pokazala rak grla u ranoj fazi. Tokom testova otkriven joj je i rak dojke u ranoj fazi.

Navratilova je u karijeri osvojila 59 grend slem titula, uključujući 31 u ženskom dublu i 10 u mešovitim parovima.

Ona se prvobitno povukla 1994. godine, nakon rekordnih 167 titula u singlu i 331 nedjelje na prvom mestu na WTA rang listi. Vratila se 2000. godine kako bi igrala u dubl konkurenciji, a povremeno je nastupala i u singlu.

Posljednjih godina je radila kao TV analitičar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније