Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г.

21. 03. 2023. 18:12 >> 18:12

ČEKA UKIDANjE ZABRANE

Đoković: Nadam se da ću igrati na US openu

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, rekao je da se nada da će moći da igra na US openu ove godine, odnosno da će do tada biti ukinuto pravilo da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u Sjedinjene Američke Države.

"Ne kajem se. U životu sam naučio da kajanje samo može da vam škodi, da vas natjera da živite u prošlosti, a ja to ne želim. Ne želim ni da živim previše u budućnosti. Želim da budem u sadašnjem trenutku koliko je to moguće, ali i da razmišljam o budućnosti. Čestitam Alkarasu. Apsolutno je zaslužio da se vrati na prvo mjesto ATP liste“. rekao je Đoković u intervjuu za CNN.

Đoković je zbog odluke Vlade da ne dozvoli ulazak u zemlju nevakcinisanim strancima porpustio turnire u Indijan Velsu u Majamiju.

"Šteta je što nisam mogao da igram u Indijan Velsu i Majamiju, volim te turnire. Imao sam mnogo uspjeha tamo, ali donio sam svjesnu odluku i znao sam da postoji rizik da ne idem tamo. Trenutno je takvo stanje, nadam se da će senešto promijeniti do početka US opena. To je za mene najvažniji turnir na američkom tlu“.

Pravilo o zabrani ulaska nevakcinisanim osobama trebalo bi da bude ukinuto u maju, a četvrti Gren slem u sezoni počinje krajem avgusta.

"Zaista želim da budem u Njujorku. Kada sam 2021. godine izgubio od Medvedeva u finalu, doživio sam jedan od najboljih momenata sa tamošnjom publikom, osvojio sam US open tri puta i igrao još mnogo finala. Iako sam izgubio taj duel od Medvedeva, dobio sam ljubav i poštovanje publike. Želim da se vratim i da se opet povežem s njima. Tome se radujem i nadam se da će desiti“, zaključio je Novak.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније