Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Н.Р.

30. 03. 2023. 10:40   >>  10:46 3

ODLUKA SENATA

Đoković može da igra u Americi, ukinuto vanredno stanje

Najbolji srpski teniser Novak Đoković moći će da igra na turnirima na teritoriji SAD, pošto je američki Senat izglasao ukidanje nacionalne deklaracije o vanrednom stanju izazvanom pandemijom korona virusa, prenio je Si-En-En.

Američki mediji navode da će američki predsjednik Džo Bajden potpisati ovu odluku, pošto je prvi čovjek SAD-a najavio da neće stavljati veto.

Đoković nije mogao da uđe u SAD, jer nije bio vakcinisan protiv koronavirusa, pa je propustio turnire u ovoj zemlji, uključujući i US open.

Ove godine Đoković nije učestvovao na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, ali će nakon odluke tamošnjih vlasti moći da dođe na ljetnju američku turneju i da igra na US openu.

US open je na programu od 28. avgusta do 10. septembra.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније