Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Н.Р. [ Beta ]

30. 05. 2023. 22:43   >>  22:44

ROLAN GAROS

Pobjeda Martić, Andresku bolja od Azarenke

Hrvatska teniserka Petra Martić plasirala se večeras u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je pobijedila Ameikanku Šelbi Rodžers sa 3:6, 6:3, 6:2.

Martić, trenutno 38. teniserka svijeta, slavila je poslije nešto više od dva sata igre i tako zakazala duel sa španskom igračicom Sarom Soribes Tormo.

Kanađanka Bjanka Andresku je takođe preskočila prvu prepreku na Rolan Garosu pošto je sa 2:6, 6:3, 6:4 bila bolja od Bjeloruskinje Viktorije Azarenke.

Andresku će u drugom kolu igrati protiv Amerikanke Eme Navaro koja je slavila Ruskinje Erike Andejeve sa 6:2, 3:6, 6:4.

Dalje je prošla još jedna Amerikanka, Kler Liu pošto je bila bolja od švajcarske teniserke Ilene In-Albon sa 6:1, 6:4. Ovu 102. teniserku svijeta u drugom kolu čeka težak zadatak pošto će igrati protiv najbolje na svijetu, Poljakinje Ige Švjontek.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније