Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

09. 05. 2022. 14:16 >> 16:15

RADIĆE U HERCEG NOVOM I NIKŠIĆU

"Ajkule" počele pripreme za SP

Crnogorski vaterpolisti počeli su pripreme za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti koje je na programu od 21. juna do 3. jula. Prvi dio priprema naša selekcija će odraditi na Škveru u Herceg Novom, nakon toga radiće u Nikšiću.

Pripreme su počeli reprezentativci iz domaćih klubova, dok će se ostali priključiti nakon završetka obaveza u klubovima.

"Imamo mjesec i po da se spremimo. Za ovu mladu ekipu svaki meč je značajan i prilika da napredujemo. Jasno je da ćemo se se Mađarima boriti za prvo mjesto, biće teško, jer imaju prednost domaćeg terena. Moramo da pobijedimo Gruziju i Brazil", kazao je Aljoša Mačić, član Primorca.

Na pripremama je i Bjelorus Konstantin Averka, koji je juče stigao u Crnu Goru nakon što je nedavno dobio dozvolu FINA-e da nosi kapicu "ajkula"

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније