Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Л.В.

27. 02. 2023. 11:42   >>  11:35

PRIPREME PRED SVJETSKI KUP

Vaterpolisti se okupljaju u Kotoru

Seniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore danas će se, drugi put u 2023. godini, okupiti u Kotoru.

Pripreme pred Svjetski kup, koji startuje 8. marta u Podgorici, organizovane su sa reprezentacijom Australije i narednih nekoliko dana su rezervisani za sparingovanje i posljednje provjere pred početak tog takmičenja.

Od početka priprema selektor Vladimir Gojković računa na sljedeće igrače:

Đuro Radović, Aljoša Mačić, Luka Murišić, Darko Đurović, Martin Gardašević, Danilo Radović, Uroš Vučurović, Vuk Drašković, Đorđije Stanojević, Andrija Korać, Vasilije Radović, Marko Mršić, Jovan Vujović, Ilija Radović, Matija Sladović, Petar Vujošević, David Stevović i Dragoljub Ćetković.

Reprezentacija će se kompletirati tokom sedmice.

Stručni štab, pored selektora Gojkovića, čine Midorag Matković, Miodrag Mirović, Vladimir Dedović i Ivan Borović.

Turnir Divizije 1 grupe B, novoformiranog takmičenja Svjetski kup, održaće se u Podgorici od 8. do 14. marta, a pored "ajkula" učestvovaće još selekcije Španije, Grčke, Srbije, Australije i Gruzije.

Grupa A odigraće se u Hrvatskoj gdje će još igrati reprezentacije Italije, Mađarske, Francuske, SAD i Japana.

Tri prvoplasirane ekipe sa oba turnira, kao i dvije najbolje selekcije iz Divizije 2, plasiraće se na finalni turnir Svjetskog kupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније