Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Н.Р.

13. 03. 2023. 15:08 >> 19:01

MEČ ODLUKE

Mačić: Grčka je ozbiljna ekipa, vjerujemo u pobjedu

Najbolji crnogorski vaterpolisti sjutra će igrati sa Grčkom, posljednji meč u grupi na Svjetskom Kupu u Podgorici. Reprezentativac Aljoša Mačić nada se boljem izdanju nego u okršaju sa Austarlijom.

"Očekuje nas susret sa jednom veoma ozbiljnom ekipom, koja je prilično lako otvorila meč sa Srbijom.U toj ekipi ima dosta olimpijskih vicešampiona, dugo su godina zajedno, sigurno nas očekuje fizički i psihički teška utakmica.Oni su podigli ritam, mi vjerujemo u ono što radimo i očekujemo mnogo bolje izdanje neko u prethodnom duelu" kazao je Mačić.

Duel Crna Gora - Grčka je direktan okršaj za plasman na završni turnir u Los Anđelesu.

"Danas imamo slobodan dan, iskoristićemo ga da se što bolje pripremimo za selekciju Grčke. Još uvijek imamo šanse da se plasiramo na završni turnir u Los Anđelesu. Očekujem neizvjesnu utakmicu, daćemo sve od sebe, pozivam publiku da nas podrži i očekujem pobjedu" kazao je Dušan Banićević.

Okršaj u Podgorici je sjutra od 19 sati i 30 minuta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније