Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

U toku

[ M.V./M.L.B. ]

31. 01. 2023. 10:33   >>  20:20 3

BOGDANOVIĆ ZA PORTAL RTCG

Nećemo razgovarati o Spajiću, podršku od nas niko nije tražio

Predsjednik poslaničkog Kluba Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović saopštio je za Portal RTCG da ta partija na Predsjedništvu neće razgovarati o eventualnoj podršci predsjedničkom kandidatu "Evrope sad" Milojku Spajiću, jer kako kaže, tu podršku niko im nije direktno tražio.

“Na Predsjedništvu nećemo razgovarati o Spajiću, zato što od nas niko tu podršku nije direktno tražio. Svako ko misli da dobije podršku naših organa, bez prihvatanja naše ponude da izaberu predsjednika države ili predsjednika Vlade, ne razumije kako funkcioniše ozbiljna politika”, kaže Bogdanović za Portal RTCG.

Sjednica Predsjedništva, kako kaže, za cilj ima da se ozbiljno analizira politička situacija, promisle svi scenariji i donese najbolja moguća odluka.

“Na Predsjedništvu nećemo diskutovati o drugim kandidatima. Molimo medije da ne donose odluke u naše ime. Odluke Demokrata donose Demokrate u demokratskoj proceduri”, zaključio je Bogdanović u izjavi za Portla RTCG.

Ranije je najavljeno da će sjednica Predsjedništva Demokrata biti održana tokom ove sedmice.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се