Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

U toku

M.M.

28. 05. 2023. 10:42 >> 06:29
1

U VILI GORICA

Milatović sjutra sa predstavnicima partija koji učestvuju na izborima

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović sastaće se sjutra u Vili Gorica sa predstavnicima političkih partija koji učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima.

Kako su saopštili iz Milatovićevog kabineta, sastanak počinje u 10 časova, nakon čega će Predsjednik dati izjavu za medije i odgovarati na novinarska pitanja.

Vanredni parlamentarni izbori održaće se 11. juna. Državna izborna komisija (DIK) potvrdila je 15 lista za parlamentarne izbore.

Državna izborna komisija je potvrdila izborne liste: “Pravda za sve” Vladimir Leposavić, Pokret “Preokret”, Pokret za promjene, savez “Mi možemo za građansku Crnu Goru”, Hrvatska građanska inicijativa (HGI), SDP Crne Gore, DPS-SD-LPCG-DUA “Zajedno”, Albanski forum, Bošnjačka stranka, Pokret Evropa sad, savez “Za budućnost Crne Gore” NSD-DNP-RP, savez Demokratske Crne Gore i GP URA, savez SNP-Demos, Albanska alijansa, savez Prava Crna Gora–DHS–DSS-SCG–Pokret za Pljevlja. Napominjemo, imena poslaničkih kandidata su preuzeta većinom iz dokumenata kako su izvorno predata Državnoj izbornoj komisiji.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се