Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Budi reporter

П.Р.

18. 01. 2023. 17:22 >> 17:54

REGIONALNI PUT MOJKOVAC-ĐURĐEVIĆA TARA

Zbog odrona u Sokolovinama saobraćaj u prekidu

Auto-moto savez Crne Gore (AMSCG) saopštio je da je došlo do odrona u mjestu Sokolovina na regionalnom putu Mojkovac – Đurđevića Tara. Građani koji su putovali tom dionicom potvrdili su nam da je saobraćaj obustavljen i da se još ne zna kada će biti normalizovan. Poslali su nam i fotografije.

Saobraćaj je, prema saopštenju AMS, u prekidu za sve vrste vozila.

Iz AMS su kazali da je vremenskom periodu od 15.novembra 2022 godine do 1.aprila upotreba pneumatika za zimsku upotrebu za sva motorna vozila je obavezna na putevima gdje je to naznačeno signalizacijom, bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније