Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Objavila M.L.B.

12. 11. 2019. 07:38   >>  07:38 2

SUĐENJE

Posvađali se u Domu zdravlja, potezali britve i motke

Pred vijećem bjelopoljskog Višeg suda kojim je predsjedavao Šefkija Đešević juče je počelo suđenje Adnanu (20) i Alsadu Muratoviću (28) iz Berana, koji se terete za krivično djelo pokušaj ubistva u saizvršilaštvu, kao i njihovom sugrađaninu Veljku Lutovcu (28), koji je optužen za nanošenje lakih tjelesnih povreda.

Adnan Muratović nije priznao krivično djelo koje mu je optužnicom stavljeno na teret.

“Nijesam kriv i nijesam imao namjeru nikoga da ubijem. Nakon svađe sam potegao britvu, a u tom trenutku nijesam bio svjestan toga i nijesam znao šta se dešava, jer prethodno nijesam primio odgovarajuću stalnu terapiju. Ubo sam Lutovca britvom kako bih ga odagnao od sebe”, kazao je Adnan Muratović.

I njegov brat Alsad je negirao da je izvršio krivično djelo koje mu je stavljeno na teret, kao i Lutovac, koji je kazao da nije imao namjeru da nekoga tjelesno povrijedi.

Prema optužnici koju zastupa viši državni tužilac Ljubinka Madžgalj, Muratovići su 15.4.2019. godine, oko 11 sati, u hodniku beranskog Doma zdravlja „Dr Niko Labović” pokušali da ubiju Lutovca.

Nakon kratke svađe, Adnan je Lutovca ubo nekoliko puta nožem, a Alsad ga je udarao motkom.

Lutovcu je stavljeno na teret da je motkom više puta udario Adnana.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније