Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ B92, Beta, objavila B.B. ]

24. 12. 2019. 11:30 >> 12:15

DEMANTOVALI "VEČERNJE NOVOSTI"

Uprava zatvora: Vukotić nije napadnut

Jovica Vukotić, koji slovi za vođu "škaljarskog klana" prema pisanju "Večernjih novosti" napadnut je u Centralnom zatvoru. Međutim, iz Uprave zatvora je danas saopšteno da Vukotić nije napadnut i da mu život nije ugrožen.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde negirala je danas pisanje pojedinih medija da je Vukotić napadnut u pritvoru u Okružnom zatvoru u Beogradu, prenosi Beta.

"J.V. nije napadnut, niti je tačno da mu je život ugrožen", navela je ta Uprava u saopštenju.

On se nalazi u ekstradicionom pritvoru i čeka odluku Apelacionog suda o izručenju Crnoj Gori, koja ga traži zbog nezakonitog posjedovanja oružja i pokušaja ubistva.

Vukotić je, inače, po presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu izdržao zatvorsku kaznu od 15 mjeseci za korišćenje falsifikovaog pasoša i početkom decebra trebalo je da izađe na slobodu.

Međutim, zato što ga traži Crna Gora određen mu je ekstradicioni pritvor, a Viši sud donio je odluku da su za to ispunjeni svi uslovi.

Apelacioni sud je jednom poništio tu odluku, a sada se čeka nova presuda nakon koje bi trebalo da se odluči, da li će on kao državljanin Srbije i Crne ostati ovde ili će, ipak, biti izručen. Konačnu odluku donijeće ministar pravde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније