Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

03. 11. 2021. 20:29   >>  20:41

ZLOČIN NAD LEKOVIĆEM

Suđenje za ubistvo policajca nastavlja se sjutra

Suđenje optuženima za ubistvo policajca Milutina Lekovića biće nastavljeno sjutra u Višem sudu u Podgorici, a planirano je da sudu budu predstavljeni nalazi vještaka. Više državno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv albanskih državljana Ljuana Hasanaja, njegovog brata Ljuljzima i majke Nure zbog krivičnog djela "teško ubistvo".

Prema navodima optužnice, Hasanaj je 15.decembra 2019. godine hicem iz pištolja "CZ” ubio policajca na dužnosti Milutina Lekovića dok se nalazio u policijskom vozilu “dačija daster” u Igalu. Potom je, kako se navodi u optužnici, pištolj uperio u policajca Aleksandra Kilibardu, u namjeri da ga liši života.

Ipak, hitac nije ispaljen jer se pištolj zaglavio. Kako se navodi u optužnici, zločin se dogodio 15. decembra 2019. godine oko 14.40 časova.

Pred sudom je Hasanaj rekao da nije istina da je ubio policajca Lekovića, tvrdeći da on sa tim zločinom nema nikakve veze. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније