Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.M.Lj. ]

15. 02. 2022. 10:08 >> 10:29

UPRAVA POLICIJA

Krivična prijava zbog heroina

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv M.R. (29) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet heroina.


Navodi se da je u Tuzima, na putnom pravcu prema Omerbožovićima, mješovita patrola pripadnika granične policije i policijskih službenika iz Austrije uočila vozilo parkirano pored puta.

"U vozilu su primijećene dvije osobe, od kojih je jedna koja se nalazila na mjestu suvozača pokušala odbaciti opojnu drogu heroin, u čemu je spriječena od policijskih službenika", kaže se u saopštenju.

Utvrđeno je da se u vozilu nalaze P.K. (37) i M.R. (29) iz Podgorice.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu protiv M.R. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније