Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ I. P. ]

14. 05. 2022. 14:20 >> 14:18
5

VRIJEDNA ZAPLJENA

Adžić: Stajemo na kraj duvanskoj mafiji

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić poručio je da se borba protiv šverca cigareta, jedne od najorganizovanijih grana kriminala, nastavlja udruženim aktivnostima više institucija.

Adžić je danas s premijerom Dritanom Abazovićem, ministrima finansija i bez portfelja Aleksandrom Damjanovićem i Zoranom Miljanićem, te direktorom Uprave prihoda i carina Radem Miloševićem posjetio Slobodnu zonu Luke Bar, nakon što je Uprava prihoda i carina naložila Carinarnici Bar da oduzme duvanske proizvode na zalihama.

"Ovakvim aktivnostima doprinosimo budžetu Crne Gore, a ujedno mijenjamo međunarodni imidž države. Nećemo dozvoliti da se Crna Gora prepoznaje kao država šverca, već ćemo jačati institucije i svakodnevno zadavati snažne udarce kriminalu i mafiji", naglasio je Adžić. 

U pitanju je zapljena čija vrijednost, kako navode iz MUP-a, iznosi više desetina miliona eura i predstavlja snažan udarac za kriminalne organizacije.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније