Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.Č.J.

16. 05. 2022. 10:42 >> 10:40

UPRAVA POLICIJE

Uhapšen Rožajac, osumnjičen za krijumčarenje pet osoba

Rožajac S.B. (46) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da u Srbiju prokrijumčari per državljana Pakistana, saopšteno je iz Uprave policije.

Mobilna jedinica granične policije je, kako se navodi u saopštenju, nedaleko od graničnog prelaza Vuča spriječila nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

"Granična policija je 13. maja kontrolisala vozilo rožajskih registarskih oznaka kojim je upravljao S.B. (46) iz Rožaja, a kojom prilikom je pet osoba izašlo iz vozila i pokušalo da se udalji u pravcu Republike Srbije. Službenici granične policije su sustigli ta lica i utvrđeno je da se radi o državljanima Pakistana, nakon čega su svi dovedeni u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Rožaje radi preduzimanja daljih mjera i radnji iz nadležnosti policije", navodi se u saopštenju.

Kriminalističkom obradom policija je, kako se dodaje, došla do sumnje da je S.B, po prethodnom dogovoru sa, za sada nepoznatim licima sa područja Podgorice, za novčanu naknadu, imao namjeru da preuzme tih pet osoba, i da ih ilegalnim putevima prebaci, odnosno prokrijumčari na teritoriju Republike Srbije.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji je naložio da se S.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Preduzimaju se dalje aktivnosti na identifikaciji osoba koja su sa S.B. učestvovala u vršenju ovog krivičng djela", zaključuje se u saopštenju policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније