Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

19. 05. 2022. 21:43 >> 21:47

VOĐA KAVAČKOG KLANA

Zviceru se suđenje nastavlja iako je u bjekstvu

Suđenje osumnjičenom vođi "Kavačkog klana" Radoju Zviceru u Novom Sadu, povodom optužbi za navođenje na ovjeru neistinitog sadržaja i falsifikovanje isprave, biće nastavljeno 13. juna, zvanično je najavljeno iz novosadskog suda.

Tada bi trebalo da budu saslušani svjedoci i da u međuvremenu vještak grafolog utvrdi ko je potpisao sporna dokumenta.

Tužilaštvo Srbije istragom je utvrdilo da je vođa kotorskog "Kavačkog klana" šest puta tokom 2015.godine i 2016. godine koristio lažni srbijanski pasoš za prelazak granice.

Zvicer je optužen da je uticao na policajca Milenka Đukića iz Temerina da mu pomogne i obezbijedi tuđa dokumenta i lažno boravište u Novom Sadu kako bi dobio ličnu kartu i pasoš na ime Slobodan Zec, tvrdi tužilaštvo. Đukić je, takođe, optužen i za to da je Zviceru omogućio da dođe do dokumenata.

Optuženi Đukić je negirao optužbe. Zviceru je, tvrdi tužilaštvo, u periodu od 2015. godine do 2017. godine Đukić nabavio izvod iz matične knjige rođenih na ime Slobodan Zec i prijavio ga na adresi kod svog komšije u Temerinu.

Vođi "Kavačkog klana" iz Kotora sudi se u odsustvu. On se trenutno nalazi u bjekstvu pošto su za njim i Srbija i Crna Gora raspisale međunarodne potjernice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније