Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

23. 05. 2022. 19:07 >> 19:44
5

U MJESTU GORIČANI

Petnaestogodišnjak vozio 201 km/h, uhapšene još dvije osobe

Tri osobe, koje su se magistralnim putem Podgorica - Bar kretale brzinom za 100 km/h većom od dozvoljene uhapšene su, saopšteno je iz Uprave policije. Među njima i petnaestogodišnjak kojemu je izrečena vaspitna mjera - ukor i mjera pojačanog nadzora od strane roditelja.

"Juče je u mjestu Goričani kontrolisano lice R.B. (15) koje je upravljalo putničkim motornim vozilom brzinom od 201 km/h na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 km/h", saopšteno je iz Uprave policije. 

Oni su dodali da je maloljetnik priveden  nadležnom sudiji za prekršaje, gdje mu je izrečena vaspitna mjera - ukor i mjera pojačanog nadzora od strane roditelja.

"Istog dana, službenici Grupe policije za bezbjednost saobraćaja su u pomenutom mjestu kontrolisali S.N. (61) koji je upravljao putničkim motornim vozilom brzinom od 194 km/h na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 km/h. S.N. je uhepšen i priveden sudiji za prekršaje, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 800 eura", navodi se u saopštenju UP.

Na istom mjestu zaustavljen je i  Đ.P. (22) "koji je upravljao putničkim motornim vozilom brzinom od 200 km/h na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 km/h. On je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje na dalju nadležnost", zaključeno je u saopštenju UP.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније