Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

27. 05. 2022. 06:50   >>  17:06

SLAVICA JOVANOVIĆ ZA PORTAL

Sve što je najavljivano o otkrivanju istine ostalo samo na obećanjima

Pored svih datih obećanja od avgusta 2020. godine kada je došlo do promjene vlasti, da će se formirati nezavisna istraga sa ekspertima sa strane, pored čvrstih obećanja većine političara u predizbornoj kampanji ali i nakon osvajanja vlasti, sve je ostalo upravo na obećanjima, kazala je za Portal RTCG Slavica Jovanović, supruga ubijenog urednika "Dana" Duška Jovanovića. To je rekla komentarišući činjenicu da se danas navršava 18 godina od ubistva Duška Jovanovića a nalogodavci i organizatori zločina još nijesu otkriveni. 

"Umjesto rezultata, svakog 27.maja dobijamo samo patetičnu šaradu licemjerja političara na mjestu ubistva gdje se ritualno okupljamo da podržimo slobodu govora, u državi u kojoj se u istom trenutku radi sve da se ista uguši. Sva obećanja nakon 18 godina, data isključivo u svrhu formalnih marketinških izjava, bez ikakve ozbiljne namjere novih vlasti, smatram bespredmetnim i nesuvislim. Svaki korak bilo koje strukture koja donese pojašnjenje i dokaze za sve ono što je već rečeno i u postupcima sprovedeno, biće cijenjen na adekvatan način. Ovako, ostaje gorak ukus nepravde koja sve više iritira i vrijeđa umjesto da donese obećani rezultat a time i kakav takav mir onome što upravo stasava u punoljetstvo", zaključila je Slavica Jovanović.

Podsjetimo, ni punih 18 godina od ubistva direktora i glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista 'Dan' Duška Jovanovića, nadležne institucije nijesu dale adekvatan odgovor o svim počiniocima, ali i nalogodavcima ovog gnusnog zločina. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније