Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

27. 05. 2022. 23:56   >>  01:03 1

PODGORICA

Zapaljene svijeće povodom godišnjice ubistva Duška Jovanovića

Na mjestu gdje je prije 18 godina ubijen glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Dan" Duško Jovanović, ispred redakcije tog lista u Podgorici, večeras su zapaljene svijeće.

Predstavnici Vlade, uključujući premijera Dritana Abazovića, danas su poručili da je izvršna vlast odlučna da otkrije ko su nalogodavci, organizatori i počinioci ovog zločina. 

Jovanović je ubijen 27. maja 2004. godine, nakon što je izašao iz redakcije, a istražitelji do danas nijesu otkrili ko je ispalio smrtonosne hice.

Do sada je samo Damir Mandić kao saizvršilac osuđen na 19 godina zatvora. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније