Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

14. 07. 2022. 16:18 >> 16:47
3

IZVJEŠTAVAO IZ NIKŠIĆA

Krivična zbog pokušaja otimanja telefona novinaru RTCG-a

Novinar Televizije Crne Gore Darko Bulatović podnio je krivičnu prijavu protiv osobe koja je pokušala da mu otme telefon iz ruku prilikom izvještavanja sa jučerašnjih događaja u Nikšiću.

"Jutros sam u CB Nikšić podnio prijavu protiv nepoznate muške osobe koja je sinoć, tokom mog obavljanja radnog zadatka i praćenja dešavanja na Trgu Slobode, pokušala u jednom trenutku da mi iz ruku istrgne telefon koji koristim za snimanje događaja u svakodnevnom poslu, i na kome se jasno nalazi istaknuta PRES naljepnica", objašnjava Bulatović.  

Kako kaže, sve se desilo nakon što je policija prvi put ispalila suzavac u pravcu okupljene grupe građana na trgu.

"Dok sam snimao čitav događaj i kretao se, jedna muška osoba se pojavila ispred mene, posegnula rukom u mom pravcu pokušavajući da mi uzme telefon. U tom trenutku sam uspio nekako da se izmaknem, tako da i pored kontkata sa telefonom ta osoba nije uspjela da ga istrgne telefon", kaže se u saopštenju.  

Bulatović dodaje  da je, budući da je kamera bila uključena sve vrijeme sve to zabilježeno, a i objavljeno u međuvremenu na našem portalu.

"Kompletan materijal sam kao dokaz predao policiji u Nikšiću", zaključio je Bulatović. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније