Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ D.B./TVCG ]

23. 07. 2022. 14:10 >> 07:03
4

PUT NIKŠIĆ - RISAN

U udesu dvije osobe poginule, četiri povrijeđene

Državljani Srbije M.T. (1959) i R.T. (1957) poginuli su, a četiri osobe su povrijeđene u udesu koji se danas oko 13 sati dogodio u mjestu Trubjela na magistralnom putu Nikšić - Risan.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili automobil aranđelovačkih registarskih oznaka i BMW engleskih tablica.

Obje stradale osobe nalazile su u vozilu iz Srbije, žena je poginula na mjestu, dok je muškarac preminuo na putu do bolnice, saznaje TVCG.

U BMW su tri osobe lakše povrijeđene, a jedna teže. Kako je saopštila Uprava policije među povrijeđenim su tri državljanina Velike  Britanije i jedan državljanin Albanije.

Kako javlja reporter TVCG sa lica mjesta, skoro dva sata se čekao tužilac i ekipa za uviđaj, a za to vrijeme formirane su ogromne kolone u obje saobraćajne trake. Put  je otvoren oko 18.40 h, tako da je zastoj u saobraćaju na ovoj dionici trajao pet i po sati.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније