Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

O.Z. [ Mina ]

08. 08. 2022. 12:03   >>  12:00

TOKOM VIKENDA

Uhapšeno 35 vozača zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Saobraćajna policija je tokom vikenda evidentirala 45 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dvije osobe poginule, dvije teško povrijeđene, a 19 lakše.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 146 prekršajnih prijava, izdali 856 prekršajnih naloga, oduzeli 11 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

“Zbog vožnje pod dejstvom alkohola saobraćajna policija je uhapsila 35 vozača, dok je još jedna osoba uhapšena zbog počinjenog krivičnog djela iz oblasti djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja”, kaže se u saopštenju.

Iz policije su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније