Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.Č.J. [ Mina ]

09. 08. 2022. 16:23 >> 16:20

POLICIJA

U Kotoru rasvijetljeno sedam imovinskih delikata

Kotorska policija je, od 12. jula do 5. avgusta, rasvijetlila sedam krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, zbog kojih će krivično odgovarati šest osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da je, zbog sumnje da je izvšrio tri krađe, uhapšen D.M. (40) iz Kotora.

“On je, kako se sumnja, dva krivična djela izvršio na štetu dva strana državljanina, koja su boravila u Risnu, tako što je iz apartmana u kojima su boravili ukrao novac, mobilne telefone i nakit”, navodi se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je D.M. izvršio treće krivično djelo na štetu plantaža mušlji, odakle je ukrao sigurnosne kamere.

Kako su naveli, svi predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima, osim kamera koje su uništene.

Iz policije su kazali da je za D.M. određen pritvor do 30 dana i da on je sproveden u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija.

Kako su naveli, krivična prijava podnijeta je protiv M.P. (65) iz Nikšića i S.S. (42) iz istog grada zbog sumnje da su izvršili tešku krađu na štetu stranog državljanina.

Sumnja se da su oni ukrali kombi koji je bio zaključan.

Iz policije su rekli da je vozilo pronađeno u Nikšiću i vraćeno vlasniku.

Kako su naveli, D.T. (26) iz Nikšića sumnjiči se za tešku krađu, koju je izvršio tako što je iz zaključanog sefa u hotelskoj sobi ukrao 900 eura.

“Novac je pronađen i vraćen vlasniku”, kazali su iz policije.

Oni su saopštili da je krivična prijava podnijeta protiv L.J. zbog sumnje da je izvršio krivčno djelo teška krađa, tako što je iz stana u Dobroti ukrao 480 eura.

Iz policije su rekli da je novac pronađen i vraćen vlasnici.

Navodi se da je kotorska policija podnijela krivičnu prijavu protiv E.T. zbog sumnje da je sa parkinga ukrao vozilo koje nije bilo zaključano.

"Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku”, kazali su iz policije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније