Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.M.Lj. ]

12. 08. 2022. 13:17   >>  13:14

HERCEG NOVI

Policija pronašla drogu u stanovima, procesuirane dvije osobe

Policijski službenici u Herceg Novom uhapsili su jednu osobu,a protiv druge podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da su se bavili uličnom prodajom narkotika i zloupotrebom droge, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici policije su juče izvršili pretrese na dvije lokacije koje koriste B.N. (36) iz Herceg Novog i M.Š. (20) iz Herceg Novog.

“Pretresom na lokaciju koju koristi M.Š. pripadnici policije su pronašli 27 grama hašiša, manju količinu marihuane i preko 30 grama smješe namijenjene za miješanje sa opojnim drogama”, navodi se u saopštenju.

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici slobode je lišen M.Š. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena porizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Pretresom stana koji koristi B.N. policija je pronašla manju količinu marihuane i vagu za precizno mjerenje. Protiv njega je ponijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније