Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Tufik Softić

12. 08. 2022. 13:43 >> 13:40

IZ TUĐEG STANA UKRAO STVARI

Berancu pritvor do 30 dana, osumnjičen za tešku krađu

Predsjednik beranskog Osnovnog suda i sudija za Istragu, Ivan Došljak, odredio je Berancu R.J. pritvor pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično djelo teška krađa.

Pritvor je određen na zahtjev Osnovnog drzavnog tužilaštva u ovom gradu, zbog kako se kaže, okolnosti koje ukazuje na opasnost od ponavljanja krivičnog djela.

R.J. je osumnjičen da je 09.08.2022. godine, oko 02:40 časova, u Obalskom naselju, “sposoban da shvati značaj svog djela i upravlja svojim postupcima” provalio kuću Nikole Uroševića.

Urošević je vlasnik portala Berane online.

U saopštenju Osnovnog suda se navodi da je R.J. iz ormara iz spavaće sobe gdje je spavao oštećeni oduzeo telefon marke Samsung S 30 crne boje, HP telefon, iz nesesera 5 ručnih satova marke Fosil, marke Daniel Klain, 3 sportska sata maslinaste, crne i plave boje, crni kožni novčanik u kojem se nalazila lična karta, vozačka dozvola i 50 eura, a iz kuhinje telefon marke Samsung.

Iz policije je ranije saopšteno da R.J. ima dosije, odnosno da od ranije poznat policiji.

Oni tvrde su Uroševicu “vraćena sredstva za rad”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније