Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.Č.J.

04. 09. 2022. 12:14 >> 12:17

UPRAVA POLICIJE

Osumnjičeni za ubistvo u Baru predao se policiji

E.K. (43) iz Rožaja, stalno nastanjen u Baru predao se policiji nakon što je sinoć u tom gradu tokom tuče ubio N.L. Osumnjičeni je nakon izvršenog uviđaja uhapšen.

"U službene prostorije barske policije sinoć oko 23.15 časova pristupio E.K. (43) iz Rožaja, stalno nastanjen u Baru, koji je saopštio da je u blizini jednog marketa u Bulevaru JNA u tom gradu imao fizički sukob sa N.L, te da je tom prilikom ovom licu nanio više povreda u predjelu glave nakon čega je oštećeni ostao nepomično da leži na travnatoj površini", saopšteno je iz Uprave policije.

Na lice mjesta, kako dodaju, odmah je upućena Hitna medicinska pomoć koja je konstatovala smrt N.L.

"Od E.K. su prikupljena obavještenja na zapisnik kojom prilikom je policija došla do saznanja da je između ova dva lica najprije došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba", navode iz policije.

O događaju je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je izašao na lice mjesta i zajedno sa pripadnicima barske policije izvršio uviđaj.

"Po nalogu tužioca E.K. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo", zaključuje se u saopštenju policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније