Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М. [ Mina ]

19. 09. 2022. 14:30 >> 14:28

NEKOLIKO KRAĐA

Rasvijetljeno više krivičnih djela u Budvi

Budvanska policija podnijela je krivične prijave protiv Cetinjana P.Đ. (17) i V.V. (15), koji su osumnjičeni za razbojništvo, i uhapsila B.K. (22) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa u produženom trajanju, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da se sumnja da je P.Đ. razbojništvo izvršio na štetu sportske kladionice, tako što je 12. septembra, uz prijetnju pištoljem, od zaposlene radnice ukrao oko 260 eura.

On je, sumnja se, drugo razbojništvo počinio zajedno sa V.V, na način što su uz prijetnju pištoljem iz jednog automat kluba otuđili oko 800 eura.

„Od osumnjičenih maloljetnika su, u prisustvu roditelja i službenika Centra za socijalni rad, prikupljena obavještenja“, navodi se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je nakon toga obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji je naložio da se protiv osumnjičenih maloljetnika podnesu krivične prijave zbog sumnje da su počinili razbojništva.

„Osim toga, budvanska policija je uhapsila B.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa u produženom trajanju“, kaže se u saopštenju.

Sumnja se da je B.K, 22, 27. i 30 avgusta, tokom noći sa plaža u Budvi krao cerade sa plovila, čija se ukupna vrijednost procjenjuje na oko 1,5 hiljada eura. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније