Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Marko Terzić / R.B. ]

06. 10. 2022. 18:12 >> 06:42

NAKON SASLUŠANjA

Saveljiću, Ivanoviću, Vujačiću i Adamoviću zadržavanje do 72 sata

Službenicima Uprave prihoda i carina (UPC) Mihailu Saveljiću, Željku Ivanoviću, Radivoju Vujačiću i Nebojši Adamoviću određeno je zadržavanje do 72 sata nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT), saznaje TVCG. Oni su među osumnjičenim službenicima Uprave, koji su juče uhapšeni u nastavku akcije zbog krađe zaplijenjenih cigareta, a koje je trebalo da budu uništene.

Po nalogu SDT-a juče je uhapšeno nekoliko službenika UPC zbog sumnje da su umiješani u krađu zaplijenjenih cigareta. 

Predsjednik Komisije za uništavanje oduzetih cigareta Elvir Adrović, koji je bio među uhapšenima, napustio je podgorički Centar bezbjednosti jutros oko šest sati.

Postupak izviđaja u predmetu, koji obuhvata i druga službena lica, pored osumnjičenih i uhapšenih, pokrenulo je Specijalno državno tužilaštvo, po službenoj dužnosti, a dokazi i obavještenja su prikupljani u saradnji sa Specijalnim policijskim odjeljenjem.

"Radi zaštite interesa i svrhe postupka, za sada se neće iznositi više podataka, a Specijalno državno tužilaštvo blagovremeno će obavijestiti o svojim daljim radnjama i njihovim rezultatima, poštujući i pravo javnosti da zna", kazao je juče državni tužilac i portparol u SDT-u Vukas Radonjić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније